Skorpkaka

Bakar en supergod kaka med skorpsmulor i stället för mjöl.
Naturligtvis spiller jag.

Smaksättning är bittermandel, men jag använder bittermandelolja.
Bittermandel innehåller amygdalin, som sönderdelas till bensaldehyd (smakämnet), vätecyanid och glukos.
Bittermandelolja innehåller bara bensaldehyd; vätecyaniden klarar man sig utan!

Mmmm, så gott!

About tittaenbritta

Har jobbat som maskforskare. Nu tänker jag börja blogga som nöje. Gillar att göra personliga dockskåp, ljusslingeprydnader och annat tokigt.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Skorpkaka

  1. Mimmi says:

    Spara en bit till mig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s