Kärna blev bär

granatäpple11223

I tidningen hittade jag ett grönsaksrecept som verkade spännande.
Över anrättningen skulle man strö granatäppelkärnor.
Men så dyra – nej, det fick duga med sura röda vinbär från frysen.
Passade perfekt!

IMG_7640 kopiera

Återstående vinbär blev gelé.
Det är inte alla som kokar bär i julveckan!

About tittaenbritta

Har jobbat som maskforskare. Nu tänker jag börja blogga som nöje. Gillar att göra personliga dockskåp, ljusslingeprydnader och annat tokigt.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s